Vastgoedpartners/Carl Buyens Bob Zegers, Judith Bertens en Kristof Smits voor het pand in Mol.

Carl Buyens Immobiliën komt in handen van Vastgoedpartners

Vastgoedpartners neemt de activiteiten van Carl Buyens Immobiliën over. Voor de klanten van het Molse immokantoor verandert er niets, want bestuurder Judith Bertens en haar hele team blijven aan boord.

Vastgoedpartners werd door Bob Zegers in 2014 opgericht in Beerse en kende sindsdien een spectaculaire groei. Na de overname van De Baerdemaeker Vastgoed uit Beerse volgde de overname van zakenkantoor Mertens in Rijkevorsel. Vastgoedpartners zette zich vervolgens ook op de kaart in Hoogstraten en Antwerpen. De expertise en dienstverlening werd bovendien uitgebreid door de komst van Kristof Smits als bestuurder.

Nu zet Vastgoedpartners een volgende stap, namelijk de overname van Carl Buyens Immobiliën, met een kantoor in de Hangarstraat tegenover het station van Mol. “We zijn verheugd over de overname van Carl Buyens Immobiliën en de mogelijkheid om onze aanwezigheid uit te breiden naar de Zuiderkempen en Limburg”, aldus Kristof Smits, mede-eigenaar van Vastgoedpartners. “Deze overname past perfect in de groeistrategie en stelt ons in staat om onze klanten een nog bredere waaier aan diensten en opties aan te bieden.”

Judith Bertens, de huidige bestuurder van Carl Buyens Immobiliën, gaat het wat rustiger aan doen maar blijft nog steeds actief binnen Vastgoedpartners. De andere medewerkers blijven ook aan boord om de continuïteit te waarborgen en de vertrouwde contactpersonen te blijven voor het bestaande cliënteel.