Edouard Vindevogel is elektro-mechanica ingenieur van opleiding en had al een eigen start-up (Dilation, kwaliteitscontrole in de voedingssector, op basis van robotica en AI) . Henri Vindevogel is al een tijdje actief als investment manager bij de Damier Group van zijn vader.
Via Nomuss treden Eduoard en Henri (die ook al voor 40 procent mede aandeelhouder zijn in de Damier Group van vader Yvan) nu samen voor het voetlicht”Met Nomuss willen we premium cocktails toegankelijk maken voor iedereen zonder in te boeten op smaak of kwaliteit”, zo luidt de boodschap. “Nomuss is een samenstelling van verse sappen en siropen, alle sappen zijn biologisch behalve het citroensap. Er werd gebruik gemaakt van zowel rietsuiker als agave siroop voor de ultieme smaak beleving.”
Naast hun gebruik in cocktails en mocktails, kunnen NOMUSS mixers ook worden gebruikt om een heerlijke spritz te maken door eenvoudig 5cl NOMUSS en 10cl cava of prosecco toe te voegen. Dit biedt een oneindige vrijheid voor de avontuurlijke cocktailmaker, zonder de noodzaak van een lange lijst van ingrediënten. “Onze eerste klant had een bestaande cocktailkaart met ruim 14 cocktails. Met 3 NOMUSS smaken kan hij nu 14 cocktails maken in geen tijd”, aldus de ondernemers achter Nomuss.
De mixers werden in samenwerking met Ruben Patoor goedgekeurd, eigenaar van de bekende cocktailbar Fugazi in Gent.