et’s connect met voorzitter Philip Wauters, vijfde van rechts. Foto: RR et’s connect met voorzitter Philip Wauters, vijfde van rechts. Foto: RR

Ondernemers starten netwerkplatform Let’s Connect

Een groepje ondernemers uit Brasschaat slaat de handen in elkaar en richt een netwerkplatform op om zelfstandigen, vrije beroepen, middenstanders en zo meer amen te brengen. Bedoeling is het netwerk te vergroten.

Voorzitter Philip Wauters: “In deze tijden verloopt alles meer en meer digitaal. Daarom vinden wij het des te belangrijker dat de fysieke ontmoetingen blijven bestaan. Wij organiseren voor de leden drie activiteiten per jaar, een in januari, een in mei en een in september, alles in een informele sfeer. De officiële start van Let’s Connect vindt plaats op 28 september in BARN64 in Maria-ter-Heide.”

De leden betalen een lidgeld van 365 euro per jaar. “Dat is één euro per dag om je bedrijf te doen groeien. Er zijn kortingen voor wie meteen voor drie of vijf jaar betaalt. Het event op 28 september 2023 heeft als thema “business en humor”. We hebben een verrassingsgast en er is catering en muzikale omlijsting. Leden kunnen met hun partner of met een bevriende ondernemers naar de events komen”, zegt Philip Wauters van Proactio, BARN64, Nieuwithof en ’T Oud Gemeentehuis Kapellen.