Nicolaas Vlieghe 4 Business Software Foto: rr

Duffels IT-bedrijf neemt West-Vlaamse collega over

4 Business Software, een IT-bedrijf uit Duffel onder leiding van Nicolaas Vlieghe, heeft de West-Vlaamse collega Agrovisie overgenomen. Hiermee verwelkomt de onderneming in één klap maar liefst 120 nieuwe klanten. Met deze strategische zet versterkt de Duffelse firma haar positie als grootste verdeler van de boekhoudsoftware WinBooks in Vlaanderen aanzienlijk.

“We kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe klanten. Onze focus nu is om hen een vlotte overgang te bieden”, zegt accountmanager Jef Verbiest. “Ons motto is voor kmo’s door een kmo, en daar hoort een persoonlijke aanpak bij. Daarom contacteren we de komende dagen iedere klant om hen persoonlijk welkom te heten in de 4BS-familie en onze one-stop-shop aanpak voor te stellen. We zijn graag het aanspreekpunt waar al onze klanten terecht kunnen voor al hun IT-vragen en problemen.”

“Groeien op een gestructureerde manier is één van de meest interessante aspecten van ondernemen, een overname zoals deze is telkens weer een spannend proces waarin het 4BS-team zich volledig stort”, vertelt Nicolaas Vlieghe, general manager van 4 Business Software. “Ons doel is om elk van onze klanten, zowel bestaande als nieuwe, zoveel mogelijk te ontzorgen. Ondernemers en kmo’s moeten kunnen focussen op waar ze goed in zijn. Door hen alle IT-kopzorgen te ontnemen hopen we ook onze nieuwe klanten meer tijd en plezier in hun job te geven.”