SMET JET

‘Smet Jet Force’-familiedag palmt Walibi in

Smet Jet-medewerkers uit het hele land ontmoetten elkaar het afgelopen weekend in Walibi voor een onvergetelijke familiedag. Voor de ‘Smet Jet Force’ was dit een geslaagde generale repetitie voor de viering van het gouden jubileum volgend jaar.

Maar liefst 177 deelnemers uit alle Smet Jet-vestigingen in Vlaanderen en Wallonië zakten af naar Waver. Samen verkenden ze het Walibi-park en probeerden ze de talrijke attracties uit. De familiedag creëerde meteen ook een virtuele ‘Smet Jet Force’-community op WhatsApp. Alle deelnemers scanden bij aankomst een QR-code om automatisch in de WhatsApp-groep van SJF terecht te komen. De hele dag werden er naar hartenlust foto’s en filmpjes gedeeld.

“Het was fijn om zoveel enthousiaste medewerkers en hun familie te mogen verwelkomen in Walibi en fantastisch hoe de SJF-community gedurende hele dag voor verbinding zorgde tussen elkaar”, aldus Cartiche Tournier, HR-assistent Smet Jet

Nieuwe hoofdzetel

Het event in Walibi was een voorsmaakje van het grote familiefeest dat Smet Jet volgend jaar op touw zet. Het bedrijf bestaat dan 50 jaar en zet dat jubileum in de verf met een gloednieuwe hoofdzetel en een spetterend verjaardagsfeest.