Claessen Cleaning Retie

Jes Cleaning neemt poetsafdeling van Claessen Cleaning over

Vanaf 1 juli neemt Jes Cleaning uit Beerse de poetsafdeling van Claessen Cleaning over. De firma uit Retie gaat zich verder toespitsen op het reinigen van ramen, zonnepanelen en daken van veranda’s.

Zaakvoerders Glenn en Ellen Claessen hebben om persoonlijke redenen beslist om het poetsen van kantoren en showrooms over te dragen aan de collega’s van Jes Cleaning uit Beerse. “Door de overname van het hele poetspakket hebben wij gezorgd dat zowel voor de klanten als voor de medewerkers de overgang zo vlot mogelijk verloopt”, vertelt zaakvoerder Glenn Claessen. “Dezelfde poetsteams zullen bij de klanten blijven komen. Het enige wat verandert is de kleur van de uitrusting, want voortaan zullen de medewerkers poetsen in een blauwe outfit in plaats van onze groene.”

Bij Jes Cleaning kunnen klanten terecht voor industriële reiniging, reiniging van nieuwbouwprojecten en onderhoud van een wagenpark. “Door de professionaliteit van Jes Cleaning, een bedrijf met meer dan veertig poetsmedewerkers en een uitgebreide administratie, zal er bijvoorbeeld bij ziekte of verlof makkelijker een gepaste oplossing gevonden worden voor de klanten”, weet Glenn Claessen. “Zij worden onze vaste partner voor het onderhoud van onder meer kantoren. Het poetsen van ramen, zonnepanelen en verandadaken blijft wel uitgevoerd worden door Claessen Cleaning.”