UMINOOZ Foto: UmiNooz.be

Met UmiNooz in Oostende opent Nooz zijn zesde locatie

Nooz opent zijn zesde locatie aan de Belgische kust. Dankzij een investering van 1,4 miljoen euro werd in Oostende een ongezien Japans belevingsappartement gecreëerd: UmiNooz.

In 2006 bedacht Nooz in Grobbendonk een uniek wellnessconcept. Zeventien jaar later is ‘noozen’ een werkwoord geworden in Europa. “Noozen staat voor ‘disconnecting’: 100% quality time als reis doorheen zintuiglijke ervaringen, die je ‘ver weg’ meenemen, terwijl je toch ‘dicht bij huis’ bent”, aldus Nooz-bezieler Wim Vanacker. “Het uitschakelen van alle externe prikkels staat hierbij centraal, zodat je zonder afleiding alleen maar aandacht voor elkaar hebt. Dat staat lijnrecht tegenover hotels, restaurants of wellnesscentra, waar je altijd in een exploitatie of uitbating terechtkomt met onthaal, personeel, andere gasten, commercieel bandwerk, enz. en je je aan bepaalde uren moet houden. ‘Noozen’ is dan ook een werkwoord geworden dat staat voor pure quality time met 100% aandacht voor elkaar.”

Lees ook: Nooz uit Grobbendonk is voorloper als adult-onlyhotel

Nu start Nooz in Oostende met zijn zesde invulling. Op de 21ste verdieping van de splinternieuwe prestigieuze SkyTower in Oostende biedt UmiNooz dankzij wandhoge ramen een 270°-panorama op alle landmarks van Oostende: de eindeloze zee, de levendige jachthaven, de iconische Mercator, het fraaie belle-époque-treinstation en de fascinerende skyline van de stad aan zee, die ’s avonds met zijn vele lichtjes betovert. Het exclusieve UmiNooz is de meest unieke slaapbeleving van de hele Belgische kust: een luxueus zintuiglijk wellnessappartement in Japanse sfeer vol verrassende extra’s, met een fenomenaal uitzicht van Duinkerke tot Zeebrugge.”