GIL DUMAREY Foto: FSA

FSA haalt Gil Dumarey aan boord

Gil Dumarey versterkt het partnerteam van Foodservice Alliance (FSA). Hij komt samen met Gert Laurijssen en Olivier Minne aan het hoofd te staan van het Turnhoutse kennisnetwerk en zal mee verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van het ledennetwerk.

Gil Dumarey neemt ruim 20 jaar ervaring in de foodsector mee naar zijn nieuwe rol bij FSA. Daarnaast beschikt hij over uitgebreide expertise in commercieel en algemeen strategisch management. Zijn trackrecord omvat onder meer het leiden van versplatform UpFresh, dat eerder dit jaar werd samengevoegd met de voedingsgroep van Willy Naessens. Verder heeft hij tal van leidinggevende functies bekleed bij onder andere Coca-Cola, Lotus Bakeries en de Franse bakkerijgroep Delifrance.

“Mijn doel is om FSA te positioneren als hét netwerk van alle belangrijke beslissers in de Belgische foodservicemarkt”, laat Gil Dumarey optekenen. “De sector staat voor een ingrijpende transformatie. Met behulp van betrouwbare marktdata en verfrissende inzichten helpen wij hen beter onderbouwde beslissingen te nemen en ze met de juiste mensen in contact te brengen. Hierdoor kunnen ze beter inspelen op toekomstige ontwikkelingen en hun uitdagingen.”

Lees ook: Neven Yves en Kurt Depuydt nemen het heft weer in eigen handen bij UpFresh

Gil Dumarey komt samen in het team met Gert Laurijssen, die FSA vijftien jaar geleden oprichtte en Olivier Minne, die sinds 2019 mee aan boord kwam. “Na een geweldige reis van vijftien jaar waren we klaar om een volgende stap te zetten”, reageert Gert Laurijssen. “FSA is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste ledennetwerk in de Belgische foodservicemarkt. Die forse groei vraagt nu om extra kracht, zodat we aan de voorkant van de markt kunnen blijven. Die hebben we bij Gil gevonden. Samen met Olivier en ons team zijn we klaar om FSA verder uit te bouwen als baken van kennis en inspiratie in food & hospitality.”