© if © if

Charlotte (37) opent laatste keer haar pop-up TabLot

Nog een laatste keer opent Charlotte De Visscher (37) haar pop-up TabLot in Landegem. Elke zomer schenkt Charlotte drankjes en kleine hapjes in een groene setting aan de Poeldendries. Haar gelijknamige event space TabLot blijft bestaan.

In september vorig jaar opende Charlotte haar event space TabLot in Gent. Hoewel de nieuwe onderneming heel wat aandacht vraagt, wil ze nog een laatste keer de Landegemnaren ontmoeten in haar zomerbar. “Ik ben de zomerbar begonnen in 2019”, zegt Charlotte. “Ik ben apotheker van opleiding en heb even in de sector gewerkt. Maar toen ik het perceel voor de zomerbar vrij zag staan, had ik zin om het toch eens te proberen. Een kleinschalige zomerbar voor fietsers en mensen uit de buurt.”

Alles gaat door aan de Poeldendries 9, nabij Kasteel Van Hoobroeck. “Een gezellige plek waar ik een zomerbar doe zonder al te veel fuss, zegt ze. Soms eens een optreden of een yoga-activiteit.”

“Wat ik er zo plezant aan vind? Het enthousiasme van de mensen, dat geeft me energie. De buurtbewoners zijn ook blij dat er een plek als deze is. Maar intussen doe ik het vijf jaar, en ik voel dat ik nood heb om iets anders te doen.”

Hoe de laatste dag van de pop-up er zal uitzien, houdt Charlotte nog even geheim.