lux fitness

Tom en Naomi zijn nog niet klaar met groeien

Bilzen en Tongeren zijn de 2 locaties waar zaakvoerders Tom Coninx en Naomi Martens hun Lux Fitness & Tanning Gezondheidscentra uitbaten. "We zijn niet klaar met groeien", aldus het koppel. "Ons concept eGym, gebaseerd op de biologische leeftijd van onze klanten, slaat zodanig aan dat we verdere uitbreiding vooropstellen."

“Met ons eGym-concept zijn we uniek in de regio”, zeggen Tom Coninx en zijn vrouw Naomi Martens. “Het is een volautomatische trainingservaring die volledig op maat van de individuele gebruiker wordt afgestemd. Onze klanten houden ervan, zowel de beginners als de doorgewinterde sporters. Waarom? Onze programma’s passen zich aan aan het individu in plaats van dat zij zich moeten aanpassen aan het apparaat. Een wereld van verschil om snel vooruitgang te boeken en dus sterker en fitter te worden.”

Lux Fitness & Tanning legt bovendien de nadruk op de biologische leeftijd van hun klanten. “Het concept is gebaseerd op de gezondheid en het functioneren van het lichaam in plaats van de werkelijke leeftijd op het paspoort”, aldus nog Tom en Naomi. “Een krachtige manier om te begrijpen hoe fit en gezond iemand werkelijk is. Want het is een fascinerende vraag: wie is er ouder, jij of je lichaam? Door te kiezen voor de biologische leeftijd helpen we onze klanten om inzicht te krijgen in hun eigen gezondheid en welzijn. Dit gaat dus over meer dan alleen fitness. Het doel is dat mensen uiteindelijk de beste versie van zichzelf worden.”

Tom en Naoami zijn vastberaden om hun concept verder uit te rollen. “We zijn inderdaad niet klaar met groeien”, aldus het duo. “We blijven constant op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om onze klanten te bedienen. De nieuwste trends en technologieën in de gezondheids- en welzijnsindustrie sporen we op en passen we toe. Schrijf maar op: wij willen de voorhoede blijven van wat mogelijk is in onze sector.” Hier hebben we het laatste dus nog niet van gehoord…