VAN GENECHTEN PACKA-HR

Van Genechten Packaging zoekt technisch talent op jobevent

TURNHOUT – Van Genechten Packaging pakt uit met een jobevent. Samen met Tempo Team gaat de Turnhoutse onderneming op 23 mei op zoek naar technisch talent.

In het moederbedrijf in Turnhout, de grootste productielocatie voor offset bedrukt vouwkarton in Europa, houdt Van Genechten Packaging op dinsdag 23 mei tussen 17u en 19u een jobevent. Het Turnhoutse bedrijf zoekt technische operatoren, mechaniekers, drukkers of andere technische talenten.

“Bij Van Genechten Packaging houden we ervan om vooruitstrevend actie te ondernemen”, vertelt general manager Johan Jaubin. “Hierbij laten we ons leiden door een sterke betrokkenheid bij onze medewerkers en onze omgeving, en door een diepgeworteld respect voor het milieu. Om deze visie te realiseren, investeren we voortdurend in zowel menselijk kapitaal als technologische ontwikkelingen. We geloven dat het bundelen van talenten en het benutten van de nieuwste technologieën de sleutel vormt tot duurzame groei. Zo kochten we recent verschillende afwerkings-machines aan. En in 2024 zullen onze medewerkers in Turnhout met een nieuwe drukpers én een nieuwe stansmachine werken.”

Info: hr-turnhout@vangenechten.com