Afbeelding1

Altro Vastgoedgroep opent eerste Gentse kantoor

GENT - Altro Vastgoedgroep heeft langs de Oudenaardse Steenweg zijn eerste kantoor in Gent geopend. Met het nieuwe filiaal telt Altro ondertussen acht kantoren in eigen beheer.

Het voorbije jaar verkochten de makelaars van Altro 23 procent meer woningen in Vlaanderen dan in 2021. Vooral in Gent en omgeving gaat het hard: in 2022 steeg de verkoop met 55 procent.

In een nieuw pand langs de Oudenaardse Steenweg zullen vijf makelaars, allemaal vrouwen, zich helemaal op de Gentse vastgoedmarkt richten. Tot voor kort werkte het team vanuit de Ghelamco Arena. Dat kantoor zal nu enkel nog gebruikt worden als meetingruimte.

Woonprojecten

“De Gentse vastgoedmarkt biedt volgens ons nog gigantische mogelijkheden”, zegt zaakvoerder Dave Bracke. “Niet alleen het centrum, maar ook de Gentse rand is enorm in trek bij kandidaat-kopers. Gent is een beetje slachtoffer geworden van zijn eigen succes, waardoor het voor jonge gezinnen niet evident is geworden om nog iets betaalbaars te vinden. Daarom lanceren we binnenkort twee nieuwe woonprojecten.”

De Confederatie van Immobiliënberoepen Vlaanderen (CIB) bekroonde Altro Vastgoedgroep vorig jaar tot Vastgoedonderneming van het jaar.