malinas3 Foto: Dirk Vertommen

Coolblue opent deze zomer winkel in Malinas

MECHELEN - De Nederlandse (online) elektroketen Coolblue opent deze zomer een winkel van duizend vierkante meter in winkelpark Malinas in Mechelen. Klanten kunnen er meer dan duizend producten uitproberen. Om de klanten te bedienen, is het bedrijf op zoek naar dertig medewerkers.

De winkel in het retailpark in de lus van de R6 in de Nora Tilleylaan in Mechelen-Noord is al de achtste van Coolblue in ons land. Eerder openden er al vestigingen in Wilrijk, Zaventem, Gent, Brussel, Hasselt en Kortrijk. De vestiging van Coolblue komt in Malinas in de plaats van 4MURS, een Franse woonwinkel die recent de deuren sloot.

“Onze klanten hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit ook mogelijk in onze Mechelse winkel”, zegt Arne Van Verdegem, manager groei bij Coolblue België.

Naast het uitproberen van producten, kunnen klanten er eveneens terecht voor advies bij het maken van hun productkeuze. Ze kunnen er ook langskomen voor directe service na aankoop en voor het ophalen van online bestellingen. Daarvoor is Coolblue op zoek naar dertig mensen, waaronder een assistent-winkelmanager.