Nieuwe piercingstudio Brasschaat

Laura van KIKI for you richt nu ook eigen piercingstudio in

BRASSCHAAT - “KIKI for you”, gelegen aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat opent op 3 mei een piercing studio. Voor oorgaatjes konden de klanten er al terecht maar op algemene aanvraag zet Laura de Jong nu ook piercings. Ze richtte er een nieuwe studio voor in.

Ongeveer een jaar geleden opende KIKI for you de deuren. Laura de Jong verkoopt er vooral lifestyle-artikelen. “Mijn klanten vroegen me meer en meer of ik ook geen piercings wou zetten. Ik heb dan achteraan in een stockageruimte een studio ingericht. Alles moet uiteraard steriel zijn en je hebt er de nodige vergunningen voor nodig. Voor piercings gebruik je heel ander materiaal dan voor oorgaatjes. Het gaat hier om chirurgisch materiaal.”

“Ik zet de piercings na afspraak en buiten de openingsuren van de winkel. De klanten vragen vooral oorpiercings, maar ook in de neus, de navel, tepels en wenkbrauwen. De beruchte “Prins Albert” of de vrouwelijke tegenhanger, de “Christina” bied ik liever niet aan. Maar als men erop staat, dan doen we het wel. Ik denk dat men voor dergelijke piercings toch eerder naar de tattooshops in de stad zal gaan. Hier gaat het toch vooral om het fijnere werk”, voegt ze er nog aan toe.

“Voor een oorpiercing mag je rekenen op een kostprijs tussen 35 en 45 euro. Voor een neuspiercing is het 35 euro, een navelpiercing 45, een tepelpiercing 50 en voor een wenkbrauw 40 euro. De mensen kunnen een sieraadje kiezen om in de piercing in te plaatsen. Dat moet goud of titanium zijn. Ze kunnen ook altijd terugkomen om een sieraad te vervangen. Aan tattoos wil ik me niet wagen, maar misschien nodig ik af en toe wel eens een gasttatoeëerder uit. In de regio zijn er alvast zeer weinig zaken die piercings zetten”, besluit Laura.