Thalia opent The Laser Lab in Nevele

Thalia (26) zorgt voor (bijna) pijnloze ontharing in ‘The Laserlab’

NEVELE - Verpleegkundige Thalia Decorte opent in Nevele The Laser Bar, een zaak gespecialiseerd in laserontharing. “Ik heb al wat aanvragen van vrouwen, maar ook mannen vragen om bijvoorbeeld hun rug of oren te ontharen.”

Gewapend met een laserpistool en een gekleurde bril bezorgt Thalia haar klanten een gladde huid. “Na zes tot acht sessies zal je geen haargroei meer hebben op de behandelde plekjes”, zegt Thalia. “Wil je echt zeker zijn, kan je gratis op jaarlijkse controle komen.”

In tegenstelling tot waxstrips en epileernaalden, is de laserbehandeling zo goed als pijnloos. “In het begin voel je niets”, zegt Thalia. “Als ik even op een plek bezig ben, kan het te warm worden, maar het pistool heeft een ijskop om indien nodig af te koelen. Soms is dat niet eens nodig. En de bril, die dragen zowel ik als de klant. De laser gaat vrij diep om de haarzakjes te vernietigen, dus we moeten letten op de veiligheid.”

Na de behandeling moeten de klanten zich niet meer scheren, wat niet alleen tijd en scheerschuim maar ook veel moeite uitspaart. “Op zondag 23 april is de opening van het salon in de Cyriel Buyssestraat 39 en is iedereen welkom”, zegt Thalia. “Je kan er eens komen kijken naar de vernieuwde zaak, gezellig bijpraten en natuurlijk ook informatie vragen over de behandelingen. Je zal ook al afspraken kunnen maken om een eerste gesprek te doen.”