Oddshot Games bereikt met Snapshot: rebound de mijlpaal van 1 miljoen spelers.

Gentse videogame rondt kaap van miljoen gebruikers

GENT - Het mag dan wel een Gents bedrijf zijn, Oddshot Games bereikt met Snapshot: Rebound spelers van over heel de wereld. Het spel heeft zopas de kaap van één miljoen spelers bereikt.

Het online videospel rond ijshockey werd eind 2020 uitgebracht en draait helemaal rond samenwerking en competitie. Directeur Gilles Duplouy is alle miljoen gebruikers dankbaar. “Het feit dat het grootste deel van de groei te danken is aan mond-tot-mondreclame en online content creators is het bewijs van het enthousiasme en de passie binnen onze gamegemeenschap.”

Naast zijn recreatieve gebruikers heeft Snapshot op dit moment ook drie actieve e-sport gemeenschappen: een Europese, een Noord-Amerikaanse en een in Oceanië. In teams van drie houden die ijshockey-competities onder elkaar.

Samen hebben het miljoen gebruikers al meer dan vijf miljoen matchen  gespeeld, goed voor bijna 470 jaar aan virtuele ijshockey. “We zijn ontzettend blij om spelers wereldwijd te zien genieten van ons spel en kijken er naar uit om meer nieuwe ervaringen voor hen te creëren”, zegt Duplouy nog.