Pitch please

Inspiratie op café? Ondernemers getuigen…

Een knappe jongedame die haar eigen DJ-school heeft opgericht? Een industrieel ingenieur die zijn kost verdient als professioneel goochelaar? De Limburgse ondernemersbelofte van het jaar: Sanne Schrooten, of de selfmade mannen van beeldenfabriek Medialife? Stuk voor stuk hebben ze een bijzonder interessant verhaal over het vallen en opstaan van hun ondernemerschap, en zijn ze zo een mooie inspiratiebron voor hun toehoorders op 2 mei in Diepenbeek...

Gevraagd naar de motor van hun succes antwoorden veel gevestigde waarden in het ondernemerschap dat ze heel wat hebben opgestoken van rolmodellen uit hun buurt of sector. Bijna altijd hebben ze zich laten inspireren door de do’s en don’ts van andere ondernemers. Geen twee keer het warme water uitvinden en geen twee keer stoten tegen dezelfde steen: het helpt ambitieuze bedrijfsleiders vooruit en stimuleert The Big Bang!

Om dat platform van ervaringsuitwisseling en zakelijk netwerken te stimuleren, organiseren Pitch Please en Unizo Limburg een inspiratiecafé, met een aantal boeiende sprekers. Verhalen die je allicht nog nooit hebt gehoord, maar je toch op weg kunnen helpen… Laura Hoogland (Belgian DJ School), mentalist Piet Custers, Sanne Schrooten (Supura) en Jesse Claes & Frederik Knaepen van Medialife zijn op 2 mei te gast in de Agora van de UHasselt in Diepenbeek. Ook u kunt er gratis bij zijn, en wie weet figureer je nadien wel in de flitsende fotoreportage die Made in Limburg over dit event brengt!

Extra gegevens over de boeiende sprekers vind je hier.

Voor meer info: klik hier. En direct inschrijven, dat kan via deze link.