fotoGert kopie

LRM vindt opvolger van Donné in Pelt

De Limburgse investeringsmaatschappij LRM heeft Gert Vandewaerde aangesteld als nieuwe CFO. Een sleutelpositie in de beoordeling en voortgang van alle dossiers die LRM op de plank krijgt. Vandewaerde, tot nu Finance Director bij Johnson & Johnson, volgt monument Theo Donné op, die met pensioen gaat.

Gezien het nakende pensioen van Théo Donné, al vele jaren de schatbewaarder van tientallen investeringsdossiers in Limburg, moest de organisatie op zoek naar een gelijkwaardige vervanger. Met de hulp van een selectiebureau zijn ze uitgekomen bij Gert Vandewaerde, een Peltenaar met tonnen internationale ervaring in financieel management.

Gert Vandewaerde is 39, gehuwd en vader van 2 kinderen. In 2006 studeerde hij af als handelsingenieur aan de UHasselt. Nadien startte hij zijn carrière bij Johnson & Johnson, waar hij internationaal diverse managementfuncties invulde, om uiteindelijk als Finance Director de Benelux-divisie te gaan aansturen.

Nu krijgt hij de niet eenvoudige taak om in de voetsporen te treden van Theo Donné, de toch wel legendarische CFO van LRM, die de afgelopen jaren een heel belangrijke rol heeft gespeeld in alle investeringsdossiers die LRM heeft behandeld.

Algemeen Directeur Tom Vanham is blij met de aanwinst: “Gert Vandewaerde kwam als sterkste kandidaat uit een extern selectieproces. Hij bekleedde diverse leidinggevende functies in finance management, in een complexe context en structuur van een multinational, en dat in binnen- en buitenland. Ik kijk alvast uit naar de samenwerking en zijn bijdrage om LRM verder uit te bouwen als gezonde, veelzijdige, impactvolle en duurzame investeringsmaatschappij.”