Creafund topteamteam

Investeringsfonds Creafund wordt ‘gouden partner’ bij Zoute Grand Prix

KNOKKE - Zoute Grand Prix, één van de mooiste evenementen in West-Vlaanderen, heeft een nieuwe 'golden partner' aangetrokken. Het befaamde investeringsfonds Creafund treedt toe. Creafund heeft vooral en niet de minste West-Vlaamse ondernemers an boord als aandeelhouders. "Wij zijn verheugd om Creafund te verwelkomen als 'Gold Partner' en wij geloven dat hun expertise, kennis en ervaring onze organisatie en onze stakeholders ten goede zal komen", zo luidt de boodschap bij de organisatoren van het oldtimer event Zoute Grand Prix.       

Creafund noemt zichzelf graag een holding van ondernemers, voor ondernemers. Opgericht in 2002, met een aandeelhouderschap in handen van vooral West-Vlaamse ondernemersfamilies en van het management, heeft Creafund al meer dan 30 bedrijven ondersteund in hun groei. Creafund is een actieve en gealigneerde financieringspartner voor de lange termijn, die ook optreedt als klankbord op het vlak van strategie, organische groei, opvolging, overnames enzovoort.

Het ervaren investeringsteam, gevestigd te Sint-Martens-Latem, voorziet zowel in groeifinanciering als in vervangingskapitaal voor mature ondernemingen met een solide groeiperspectief. Vandaag is Creafund uitgegroeid tot een gediversifieerde portefeuille van 14 bedrijven, allen marktleider in hun sector, internationaal actief en geleid door kwalitatief sterke ondernemers en managementteams.Creafund is een holding van ondernemers, voor ondernemers.

foto: managementteam Creafund