D&D Lagarto

Limburg koppel en Gelenaar Jess Van Weert presenteren hun eigen wijnlijn

GEEL – Dave Reyskens en Dorry De Meuter lanceren, in samenwerking met Jess Van Weert uit Geel, hun eigen wijnlijn D&D Lagarto.

Limburgers Dave Reyskens en Dorry De Meuter gooiden tijdens de pandemie hun leven radicaal om. Dave verkocht zijn beveiligingsfirma en Dorry zegde haar werk op bij Max Mara. Nu runnen ze op Tenerife het wijnbedrijf D&D Islas Canarias en presenteren ze, in samenwerking met Jess Van Weert, hun eigen wijnlijn D&D Lagarto.

“In de Amadores Beachclub op Gran Canaria leerden we de maker van LUX sparkling Jess Van Weert kennen”, vertelt Dave Reyskens. “Zijn mousserende LUX wijnen worden er geschonken en bevielen ons erg. We waren meteen verkocht en distribueren ze nu exclusief op Tenerife. Omdat we allen gepassioneerd zijn bespraken we het idee een eigen wijnlijn te lanceren.”

LEES OOK: https://www.made-in.be/kempen/gesmaakte-schuimwijn-van-jess-van-weert-vindt-weg-naar-china-via-heist-op-den-berg-lux-kaapte-al-meerdere-medailles-weg-in-azie/

D&D wines Lagarto komt uit de Spaanse regio Castilla y Léon. Er is een witte wijn (Verdejo), een rosé (Tempranillo) en een rode (Tempranillo/Mencia). De wijnen zijn nu verkrijgbaar op de Canarische Eilanden en ook in België. Jess Van Weert verzorgt met Group Delicious International SI de productie en botteling. De logistiek naar groothandels in België gebeurt door Covivins.