Café de Pullman Foto: Hammertime

Overnemer gevonden voor bekend café Pullman

SINT-ANTONIUS, ZOERSEL - Goed nieuws voor de liefhebbers van bruine kroegen: er is een overnemer gevonden voor café Pullman op de Handelslei in Sint-Antonius.

Het café werd in januari failliet verklaard. Tot 10 februari konden kandidaat-overnemers zich melden. Het café is schuldenvrij en beschikt over een ruime woonst. De voorwaarden waren dus gunstig. Mocht er na 10 februari evenwel niemand zijn opgedoken, zou het alsnog tot een boedelverkoop zijn gekomen. Maar er is dus goed nieuws. “Er werd inderdaad een overnemer gevonden”, bevestigt veilinghuis Hammertime uit Stabroek ons vermoeden, gevoed door het feit dat er geen boedelveiling geprogrammeerd staat. “Ik vermoed dat ze weldra zullen openen.”

LEES OOK. Veilinghuis heeft goede hoop om overnemer te vinden voor failliet café de Pullman

Het is positief voor de beleving in Sint-Antonius dat de horecazaak blijft bestaan, want de voorbije jaren gingen er al veel zaken dicht.

Even verderop op de Handelsei in het pand waar vroeger NieuweWereldWijnen zat, opent op donderdag 9 maart ook nog wijnbar Van Arte. Vier jaar nadat Artevino en NieuweWereldWijnen hun krachten bundelden in de Achterstraat, wordt nu dus nog ‘een kind’ geboren uit dat huwelijk. De nieuwe wijnbar zal donderdag, vrijdag en zaterdag ’s avonds open zijn. Hierover later nog meer. Opnieuw goed nieuws voor het uitgaansleven in Sint-Antonius.