Nieuww 2 Foto: Joren De Weerdt

Nieuwkomer met ervaring geopend in Hallaar: vastgoedkantoor Nieuww focust uitsluitend op nieuwbouwprojecten

HEIST-OP-DEN-BERG - Grondeigenaars en projectontwikkelaars op één lijn krijgen, vergunningen in orde maken en afgewerkte nieuwbouwprojecten verkopen. Dat is het opzet van vastgoedkantoor Nieuww in het centrum van Hallaar (Heist-op-den-Berg). Aan het roer staan ervaringsdeskundigen Luc Ceulemans en Josefien Breugelmans. Lucs’ echtgenote Sandra Scheers zorgt voor administratieve ondersteuning.

Heistenaar Luc Ceulemans legde al een heel traject af in de vastgoedwereld. Nadat hij zijn aandeel in een eigen kantoor verkocht, zocht hij de voorbije jaren zelfstandig naar potentiële projectgronden voor verkavelingen, industriebouw of appartementen. In 2020 richtte hij samen met zijn echtgenote Atelier Louis op, waarmee het koppel Zuid-Afrikaanse kunst invoert en tentoonstelt. Die passie blijven ze ook nastreven nu Nieuww is geopend.

 

Luc en medezaakvoerder van Nieuww Josefien Breugelmans kenden elkaar van hun vroegere werk. “We liepen elkaar toevallig tegen het lijf enkele maanden nadat Josefien gestopt was met haar job”, zegt Luc. “Ze liet vallen dat ze graag samen een nieuwe zaak wilde beginnen. Zelf had ik niet meteen de intentie om nog opnieuw een kantoor te openen, maar een paar gesprekken later beslisten we om er toch voor te gaan. We houden ons wel uitsluitend bij nieuwbouwprojecten. Bestaand vastgoed bieden we dus niet aan.”

Vergunningen

Nieuww is geen ontwikkelaar, eerder een bemiddelaar tussen grondeigenaars, ontwikkelaars en overheden. “Zoals ik voordien al deed, blijf ik zoeken naar gronden met mogelijkheden”, legt Luc uit. “We zorgen dan voor de vergunningen en verkopen ze zo door aan een geïnteresseerde ontwikkelaar. Nadien staat Josefien in voor de verkoop van de nieuwbouwprojecten. Ook het verkopen van gronden in nieuwe verkavelingen behoort tot ons vakgebied.”

Vier projecten van Nieuww in Heist-op-den-Berg, Schriek, Wiekevorst en Herenthout bevinden zich momenteel in de onderzoeksfase. Het is dus nog even wachten op de eerste panden die in verkoop gaan. Je vindt het nieuwe kantoor terug in -hoe kan het anders- een nieuwbouw op de hoek van de Leopoldlei en de Molenstraat in het centrum van Hallaar.

www.nieuww.com