JOBBEURS-THOMAS MORE Foto: Thomas More-hogeschool

203 bedrijven nemen deel aan jobbeurs Thomas More-hogeschool en KU Leuven

GEEL – Maar liefst 203 bedrijven nemen op woensdag 1 maart deel aan de jobbeurs van de Thomas More-hogeschool en de KU Leuven. De beurs gaat voor het eerst sinds 2020 weer fysiek door op Campus Geel.

Meer dan 1.500 studenten staan te popelen om aan de slag te gaan na hun studies. Zij hopen woensdag een ‘match’ te vinden tijdens de jobbeurs van de Thomas More-Hogeschool en de KU Leuven. Ook op de arbeidsmarkt is de vraag naar nieuwe werkkrachten groot want 203 bedrijven nemen deel aan de jobbeurs.

In de voormiddag bereiden 25 sprekers de studenten voor op de toekomst met infosessies over onder meer solliciteren en de eerste stappen op de arbeidsmarkt. Van 13u tot 17u stellen de 203 bedrijven uit diverse sectoren hun troeven voor op de beurs in de landbouwhal van Campus Geel. Hier kan de bedrijfswereld contacten leggen met de nieuwe lichting studenten van Thomas More en KU Leuven van Campus Geel maar ook externe bezoekers zijn welkom. Om 17u opent de onlinebeurs waar de deelnemende bedrijven en de studenten elkaar kunnen blijven contacteren en waar men tot 30 september nieuwe vacatures kan delen.