JUL-2 Foto: JUL Coworking & Housing

Julius Moortgat opent JUL Coworking & Housing

GEEL – JUL Coworking & Housing van zaakvoerder Julius Moortgat opent op donderdag 16 maart de deuren en staat voor flexibele kantooroplossingen op maat, gekoppeld aan een duurzaam housingproject.

Om jonge ondernemingen de kans te bieden om te groeien en grotere bedrijven een locatie aan te reiken om tijdelijk (buitenlandse) werknemers te ontvangen, opent JUL Coworking & Housing op 16 maart de deuren aan Stationsstraat 129 in Geel. Flexibiliteit staat centraal bij JUL Coworking, dat elke onderneming een oplossing op maat aanbiedt. Er zijn meer dan vijftig werkplaatsen, van flex desks tot privékantoren en meeting rooms. Een werkruimte boeken kan vanaf een halve dag. Daarnaast bestaan de vaste formules uit dag-, week- of maandpakketten.

Daarbovenop is het gebouw voorzien van de nieuwste technologieën en biedt JUL de nodige ondersteuning om ambitieuze ondernemers vleugels te geven. JUL biedt naast kantooroplossingen ook housing oplossingen op maat van een onderneming aan. De luxueuze woningen zijn ideaal voor kort- of middellang verblijf en een perfecte uitvalsbasis in de Kempen om tijdelijk buitenlandse medewerkers te huisvesten.