falingen Falingen.

Negen Kempense ondernemingen en ondernemers over de kop

TURNHOUT - De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag negen faillissementen uitgesproken. In acht dossiers gebeurde dat na dagvaarding.

Enkel de beheerders van de bv S3D-Projectts, interieurarchitecten met zetel aan Rauwelkoven in Geel, hebben zelf de boeken neergelegd. Thomas Van Bourgognie en Gert Verreyt treden in deze zaak op als curatoren. Nog in Geel valt het doek over de bv Tarzan Motors, een detailhandel in auto’s en lichte bestelwagens. De zaak is gelegen langs de Antwerpseweg. De curator is Bart Mannaert.

De cv Fundamental was een adviesbureau inzake bedrijfsbeheer aan Grens in Poppel (Ravels). Ook de zaakvoerder Josephus Van Egmond die in Londen woont, is bankroet. De zaak is nu in handen van de curatoren Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

De cv De Knapzak was een eetgelegenheid gevestigd op de Vrijheid in Hoogstraten. Ook de zaakvoerster Irena Tijan, woonachtig in Blankenberge werd gedagvaard. De curator in beide dossiers is Wim Nysmans.

We blijven nog even op de Vrijheid in Hoogstraten met de faling van het adviesbureau nv Tirelire. De curator is opnieuw Wim Nysmans. De bv Las Vegas, met zetel in de Diamanstraat in Herentals, was een café-bar. De zaak is nu in handen van de curatoren Paul Van Rompaey en Niels Feytons.

Tot slot valt in de Molenstraat in Baarle-Hertog het doek over de vof Bestefla, een groothandel in vlees en vleesproducten. Het dossier wordt afgerond door curator Mark Bruurs.