LIONS TAXANDRIA Foto: Lions Club Taxandria

Lions Taxandria steunt verschillende goede doelen

KASTERLEE – Niet toevallig op Valentijn toonde Lions Club Taxandria weer een groot hart. In totaal werd maar liefst 45.000 euro aan verschillende sociale doelen uit de omgeving geschonken.

Lions Club Taxandria uit Kasterlee overhandigde dinsdag in totaal 45.000 euro aan diverse sociale doelen uit de omgeving. De leden zetten zo hun motto ‘we serve’ om in concrete acties, waarmee ze organisaties die goed werk leveren in de regio een extra steuntje in de rug geven. “Heel wat organisaties vertellen ons dat ze voor steeds grotere financiële uitdagingen staan om te kunnen beantwoorden aan de groeiende sociale noden die er zijn in de maatschappij”, zegt Tom Brijs, voorzitter van het sociaal comité van Lions Taxandria.

Maar liefst zestien organisaties werden weerhouden voor ondersteuning en ontvingen een cheque. Dat waren VIBO (Oud-Turnhout), Ispahan (Turnhout), CIG De Merode (Kasterlee), ’t Antwoord (Turnhout), Avalympics (Geel), Huis Perrekes (Geel), IMANI (Oud-Turnhout), ’t Locomotiefje (Kasterlee), Actie MIN Mol (Mol), Ameluna (Mol), VBS De Vlieger (Kasterlee), GBS Arkades (Herentals), Akabe De Pioen (Geel), De Pompoenerie (Kasterlee), Hartenbakker (Turnhout) en TEJO (Turnhout).