falingen

Vijf ondernemingen gaan over de kop

HERENTALS, TURNHOUT, GROBBENDONK - De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag vijf ondernemingen failliet verklaard. Op het lijstje staan twee horecazaken uit Herentals. Zo is op de Grote Markt de bv Pirroen failliet na dagvaarding.

Het gaat om een Italiaans restaurant gevestigd in het voormalige postgebouw. De ramen zijn momenteel afgeplakt. De zaak was al een tijdje gesloten. Meester Ben De Groof treedt op als curator.

Na het neerleggen van de boeken is aan de Herenthoutseweg in Herentals de bv De Vespers failliet. Ook deze horecazaak had al eerder de deuren gesloten. De curator is Steven Heylen.

Nog in Herentals is de bv Arivi failliet op bekentenis. De onderneming met zetel in de Vlierbesstraat bood verblijfsaccommodatie aan. De curator is Ben De Groof.

De vof Mano was een brood- en bankbakkerszaak aan de Nijlse Baan in Grobbendonk. De onderneming werd gedagvaard. De curator is An Notelteirs.

En in de Gasthuisstraat in Turnhout valt het doek over de bv Mar-Co, een detailhandel in kleding en accessoires. De boeken werden neergelegd. De zaak is nu in handen van curator Ronny Ceusters.