Afbeelding13 Evy en Stefanie tonen hun Eleganza International-label. Foto Tommy Maes

Mols kapsalon opgenomen in ‘Gault Millau-gids voor haarsalons’

MOL - De Haarchitect is opgenomen in de gids van Eleganza International, een organisatie die de beste haar- en beautysalons in de Benelux selecteert. “We hadden ons zelf niet kandidaat gesteld, dus we zijn wel vereerd met dit kwaliteitslabel”, zeggen zaakvoerders Evy Vanhout en Stefanie Blommé.

Evy Vanhout en Stefanie Blommé startten in april 2021 kapsalon De Haarchitect op de Markt in Mol. “Wij zijn een kapsalon voor dames en heren en zetten duurzaamheid en ecologisch werken centraal”, vertellen Evy en Stefanie. “Zo zijn al onze producten biologisch afbreekbaar, ecologisch en vegan. Ze bevatten geen onaangename geuren, geen sulfaten of parabenen. En ze zijn niet getest op dieren.”

“Ook vinden we de beleving van onze klanten heel belangrijk”, vullen Evy en Stefanie aan. “Om die beleving volop te kunnen garanderen, werken we bijvoorbeeld uitsluitend op afspraak. Maar zo kunnen we bij elke klant tijd maken voor onder meer een adviesgesprek en eventueel een hoofdhuidonderzoek. Momenteel bereiden we ook een uitbreiding van ons aanbod uit, waarbij we extra aandacht willen geven aan haircare.”

 

Evy Vanhout en Stefanie Blommé. Foto Tommy Maes

Onlangs kreeg De Haarchitect een bericht van Eleganza International, een organisatie die de beste haar- en beautysalons in de Benelux selecteert. “Het is een soort kwaliteitslabel wat je kan vergelijken met de Gault Millau-gids voor restaurants”, zeggen Evy en Stefanie.

“Zo kregen we het bericht dat we samen met 150 andere kapsalons en beautysalons in de Benelux genomineerd zijn voor dit jaar. We hadden ons zelf niet kandidaat gesteld, maar blijkbaar heeft Eleganza International onze zaak vooraf gescreend en zijn er mysteryshoppers langsgeweest om onze zaak uit te testen. Het is uiteraard een eer dat we dit kwaliteitslabel hebben ontvangen. En het is uiteraard leuk om mee uit te pakken op onze website en sociale media.”