KM Car Care Foto: Intagram/KM Car Care

Duffels autodetailing-bedrijf KM Car Care voortaan ‘Brand Ambassador’ voor Amerikaans broertje

DUFFEL - Vanaf februari zal het bedrijf KM Car Care uit Duffel de rol van Brand Ambassador België vervullen voor Flexishield. Dit bedrijf, onder de vleugels van het grotere Reflek Technologies Corporation uit Arizona (VS), zoekt voet aan wal in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende folies voor de automotive markt. Zo zijn er steenslagfolies om koplampen, voorruiten en autolak te beschermen, maar ook folies om ramen en achterlichten te tinten.

“Na meer dan zes maand onderhandelen werd KM Car Care verkozen als partner, iets waar we erg hard voor gewerkt hebben en dus trots op kunnen zijn”, zegt Guy Verley
Business Development Manager bij Km Car Car. “Als Brand Ambassador is het onze eerste taak om het merk bekend te maken in België en dit zal vooral gebeuren door de unieke Cosmetic PPF.”

“Eens er meer naambekendheid ontstaat zullen ook de andere producten hun weg vinden naar Belgische klanten. Bovendien moeten we een netwerk uitbouwen met Flexishield Certified dealers, waar kwaliteit en vakmanschap prioritair zijn. Na grondige screening zullen alle potentiële bedrijven een doorgedreven opleiding moeten volgen in het werken en vakkundig plaatsen van deze folies”, aldus Guy Verley.