vastgoed c leukhuis

Leuk: Leukhuis verhuist naar Vastgoed C

Vastgoed C, het jonge vastgoedbedrijf uit Hechtel-Eksel, neemt in Pelt sectorgenoot Leukhuis over. Het is al de 5de vestiging voor de onderneming van Didier Capelle, die nog maar enkele maanden geleden nummer 3 en 4 wist binnen te halen.

Het gaat hard voor Vastgoed C, het makelaarsbedrijf dat zowel instaat voor verkoop, verhuur, advies en nieuwbouw. Vorig jaar opende het een derde en vierde vestiging en breidde het team uit naar 14 collega’s. Na kantoren in Hechtel-Eksel, Lanaken, Zonhoven en Bocholt wordt nu ook Pelt toegevoegd aan het lijstje. De overname van Leukhuis komt er nadat de huidige zaakvoerder de activiteiten wenste stop te zetten. “Ik heb 10 jaar mijn werk met passie en liefde kunnen uitvoeren, dankzij het geloof en vertrouwen van heel wat mensen, waaronder heel wat klanten. Nu is het voor mij tijd om aan een nieuw hoofdstuk te schrijven”, vertelt Irma de Brouwer, tot voor kort het boegbeeld van Leukhuis.

Na de overname door Vastgoed C zal het pand van Leukhuis in het centrum van Neerpelt een nieuw logo aan de gevel krijgen. Jasmine Monten, tot voor kort verantwoordelijke voor de verhuur binnen Vastgoed C, maakt de overstap naar verkoop en wordt kantoorverantwoordelijke in Pelt. “De interesse in verkoop sluimert al langer. Sinds vorig jaar kon ik me intern al bijscholen en ik ben nu klaar om er volledig voor te gaan. Ik ben vooral blij om het vertrouwen van het hele team te krijgen om mijn schouders eronder te zetten”, aldus Jasmine Monten.

Baas is blij

Zaakvoerder Didier Capelle reageert: “Ik ben bijzonder fier op deze stap in onze groei. Nu kunnen we ook in Pelt en omstreken mensen blij maken met het vastgoedproject van hun dromen.”