Picture1 Mathias De Jans, Nascha De Ruyck, Valerie Torck en Daan Boydens van Teamadventure. Foto Ruben De Keyzer

Grootste binnenspeeltuin van Oost-Vlaanderen zoekt overnemer

DEINZE - De grootste binnenspeeltuin van Oost-Vlaanderen zoekt een overnemer. Na dertien jaar stoppen Daan (44) en Sarah (39) Boydens met evenementenzaal Souplex en binnenspeeltuin Kids Adventure.

In 2009 namen Daan en Sarah de failliete indoorspeeltuin over in het hart van Deinze. Een speelparadijs van 2.000 vierkante meter, ingericht in een voormalige kinderwagenfabriek. Ook voor volwassenen valt er wat te beleven. Na enkele jaren werd de leegstaande gelijkvloerse verdieping ingericht als feestzaal, met later nog een tweede. “We hebben er een bloeiende zaak van gemaakt”, zegt Daan. “Afgelopen kerstvakantie verwelkomden we meer dan 2.000 kinderen en bedienden we vanuit de bar meer dan 1.000 volwassenen.”

“Het was onze beste herfst ooit”, zegt Daan nog. “Maar na dertien jaar is Sarah toe aan een nieuwe professionele uitdaging. Het werk in de binnenspeeltuin is telkens na de schooluren en tijdens vakanties, wat moeilijk te combineren was met haar twee kinderen en de zelfstandige activiteiten van haar man. En voor ons is het geen evidentie om een familielid dat 13 jaar hart en ziel heeft gegeven voor de zaak zomaar te vervangen, en dus zoeken we een overnemer.”

Veel potentieel

Volgens Daan was het niet haalbaar om Kids Adventure en Souplex te blijven managen naast zijn andere ondernemingen. “Kids Adventure en Souplex hebben nog veel potentieel om te groeien”, zegt Daan. “Maar hetzelfde geldt voor Teamadventure en Movemint. En het sportieve buitenluik is nog net iets meer onze hart en ziel dan het horecaluik. Het lijkt zonde om een succesverhaal als Kids Adventure achter te laten. Maar als we iets doen, willen we daar voor de volle 100 procent voor gaan. En dat is niet mogelijk als we de vier zaken blijven combineren.”

“Ons team bestaat uit één fulltime en een heel team van flexijobbers en jobstudenten”, zegt Daan nog. “Ik hoop dat we een gedreven overnemer vinden om de binnenspeeltuin verder in goede banen te leiden.”

Wie interesse heeft om de zaak over te nemen, kan contact opnemen met Véronique Loiselet van Horeca Partners via vl@horecapartners.be.