SVEN DE BONDT

Sven De Bondt wordt COO van Alides

GENT – Sinds 1 januari is Sven De Bondt toegetreden tot het directiecomité van Alides. Als Head of Development wordt in op managementniveau opgevolgd door Trui Tydgat.

Alides groeide de laatste jaren uit tot één van de grootste niet-beursgenoteerde vastgoedspelers in België. Het bedrijf zet in op een hybride strategie en is als investeerder en ontwikkelaar actief binnen de residentiële vastgoedmarkt en kantorenmarkt. Alides beschikt over een investeringsportfolio van kantoorgebouwen met een totale waarde van meer dan 650 miljoen euro, die het bedrijf recurrente huurinkomsten oplevert. Daarnaast heeft het een ontwikkelingspijplijn in België en Polen die goed is voor een verwachte omzet van meer dan 900 miljoen euro.

Om de uitgesproken ambitie en groeistrategie te kunnen realiseren, voert de Gentse vastgoedontwikkelaar en -investeerder een verdere professionalisering en versterking van de structuur door. Zo is Sven De Bondt bij de start van het nieuwe jaar toegetreden tot het directiecomité als Chief Operational Officer. Op managementsniveau werd Trui Tydgat aangeworven als Head of Development, de vorige rol van Sven De Bondt.