Hilde Dens, Kristof Steegmans, Mia Van Dessel. Foto: Aswini. Hilde Dens, Kristof Steegmans, Mia Van Dessel. Foto: Aswini.

Reisbureau Pallieter stopt ermee na 47 jaar: Aswini Travel neemt klantenbestand over

WIEKEVORST, LIER - Na 47 jaar stopt Pallieter Travel uit Lier met het aanbieden van reizen. Aswini Travel uit Wiekevorst neemt het klantenbestand over.

Mia Van Dessel, zaakvoerster van Pallieter Travel, trok op 31 december de stekker uit haar reisbureau. Dat na een carrière van 47 jaar. “Met pijn in het hart, maar het is tijd”, klonk het toen.

Nu heeft reisbureau Aswini Travel bekendgemaakt dat hij het klantenbestand van Pallieter zal overnemen. “Ik was al enige tijd op zoek naar een geschikte overnemer toen ik met Aswini in contact kwam”, vertelt Van Dessel. “Vanaf ons eerste gesprek had ik vertrouwen in hun aanpak. Ik kan met een goed gevoel mijn klanten aan hen toevertrouwen.”

 

Kristof Steegmans, Hilde Dens, Mia Van Dessel. Foto: Aswini.
Kristof Steegmans, Hilde Dens, Mia Van Dessel. Foto: Aswini.

Meerwaarde

Ook Kristof Steegmans, zaakvoerder van Aswini Travel, reageert tevreden. “Ik was bijzonder blij toen Mia mij contacteerde. Het trouwe clienteel van Pallieter Travel is voor ons een echte meerwaarde.”

Aswini Travel is een reisbreau voor de reguliere markt, gespecialiseerd in reizen op maat, groepsreizen en pakketvakanties van een selectief aantal touroperators. Het bureau maakt deel uit van Aswini BV waartoe ook WeTravel2 behoort, marktleider in reizen voor mensen met een beperking.