OKO STORE

Watt’s Next opent laadpaal- en energiewinkel

Watt’s Next opent op 7 januari een laadpaal- en energiewinkel op het Kerkplein in Bonheiden. Met de Øko Store voegt de groene ondernemer een belevingsfactor toe aan het servicepakket.

Bij de start van het nieuwe jaar zet Watt’s Next een grote stap voorwaarts. “In december 2020 zijn wij met Watt’s Next gestart om bidirectioneel laden uit te rollen in België”, vertelt zaakvoerder Tim Briers. “We installeerden niet alleen laadpalen maar kregen ook steeds vaker vragen over energiebesparende maatregelen. Om aan die groeiende vraag tegemoet te komen kwam er een personeelslid bij en dat leverde dan weer een plaatsgebrek op. De zoektocht naar een nieuw pand is uiteindelijk flink uit de hand gelopen. Onze nieuwe locatie was zo mooi en zo groot dat het zonde was om er alleen laadpalen tonen.”

“In de energiewinkel zijn ook allerlei artikelen aanwezig om energie te besparen zoals slimme thermostaten en stekkers”, aldus nog Tim Briers. “Onze klanten krijgen dus niet alleen advies. Ze kunnen meteen daarna ook zelf aan de slag. Als groene ondernemer ben ik best trots op het nieuwe concept. Voor de bouw recupereerden we onder meer hout uit de Antwerpse haven. De naam Øko Store verwijst bovendien naar het Noorse eco en het interieur voelt ook Scandinavisch aan. Vroeger ontvingen we klanten in een suf kantoor maar dankzij Øko Store voegen we de belevingsfactor toe aan onze service.”