Teamfoto ING Zuid Limburg

Duo opent nieuw bankkantoor in thuisregio

Na Bilzen, Riemst en Borgloon starten Kristof Bauwens en Michaël Mesotten maandag met een ING-kantoor in Tongeren. De zelfstandige agenten zien hun team toenemen tot 10 medewerkers.

“ING Riemst en ING Bilzen hebben we opgestart in maart 2018”, aldus Michael Mesotten (23 jaar ervaring bij de bank) en Kristof Bauwens (14 jaar ervaring voor ING). “Vervolgens hebben we in juni 2018 ook het kantoor van Record Bank in Bilzen geïntegreerd. ING Borgloon werd overgenomen in juli 2021, en nu zijn we toe aan de volgende stap.”

Dat wordt de overname van ING Tongeren. “Dit was een statutair ING-kantoor dat in juni 2022 werd gesloten voor publiek. Wij gaan het nu heropenen, wat ons als ondernemers uit de regio veel plezier doet.” De nieuwe vestiging zal zowel particuliere, zakelijke klanten als bedrijven bedienen voor dagelijkse bankzaken, kredieten, beleggingen, leasings en verzekeringen.

“Ons team dat al deze kantoren zal bevolken, bestaat uit 10 mensen, aangevuld met de externe experts van ING zelf. Het is onze specialiteit om persoonlijk advies op mensenmaat te geven, en dat vanuit vlot bereikbare kantoren met flexibele werkuren in functie van de klanten.” Maandag zal het ING-kantoor in Tongeren voor het eerst de deuren openen.