Picture1 De nieuwe raad van bestuur van Unizo Beveren. Foto dvk

Unizo Beveren stelt nieuw bestuur voor

BEVEREN - Steven Tindemans is sinds 1 januari niet langer de voorzitter van zelfstandigenorganistie Unizo Beveren. Jo De Rycke neemt zijn post over. Unizo zal komend jaar extra aandacht besteden aan ledenwerving en activiteiten.

Naast de voorzitterswissel schuiven er nog enkele mensen door vanuit de raad van bestuur, maar ze blijven wel actief binnen de algemene vergadering van de ondernemersvereniging. Dat wil niet zeggen dat er erg veel zal veranderen aan de werking van Unizo Beveren.

“We gaan vanaf volgend jaar de focus leggen op ledenwerving”, vertelt de nieuwe voorzitter Jo De Rycke. “We willen de huidige 230 leden behouden maar ook nieuwe ondernemers aantrekken door hen naar interessante activiteiten te lokken zoals de Dag van de Ondernemer of ons galabal. Unizo is nog altijd belangrijk voor de kleine en middelgrote ondernemer met bijvoorbeeld juridisch advies en een breed netwerk. Al merken we dat de ondernemers te weinig weten wat we voor het kunnen betekenen en dat willen we volgend jaar ook veranderen.”

Daarnaast wil Unizo Beveren haar ledenbestand ook diversifiëren. “Nu hebben we maar vijf allochtone leden.”