Groep Vanhout kookboek Foto: rr

Geels bouwbedrijf lanceert kookboek: “Prachtig cadeau voor en door onze medewerkers”

GEEL - Groep Vanhout, een bouwbedrijf uit Geel, heeft maandagavond een kookboek gelanceerd onder de passende titel ‘Tastes Like Groep Vanhout’. Het is al het zesde kookboek voor en door de werknemers van de Kempense bouwfirma.

 

De uitgave van het vijfde kookboek ligt al enkele jaren achter ons. De reeks geniet een grote populariteit bij de klanten en werknemers van het bedrijf en de vraag voor een vervolg was dan ook groot. Nu is er gehoor gegeven aan die oproep en het zesde exemplaar is geboren. Het boek is het resultaat van een reeks kooksessies die de collega’s van Groep Vanhout afgelopen voorjaar  hebben georganiseerd.

Het boek bevat een mix van 42 favoriete recepten die de medewerkers voor voor elkaar hebben klaargemaakt tijdens gezellige voorjaars- en zomeravonden. De sfeervolle en smaakmakende foto’s zijn daarnaast ook door een eigen collega genomen.

“Het is bijzonder dat we aan alle medewerkers een prachtig kookboek cadeau kunnen doen dat daarbij gemaakt is door onze eigen collega’s”, zegt een verheugde Bert Lenaerts, CEO Groep Vanhout.