DSC05663.125044

Gervi gooit het over andere boeg

Gervi, specialist in wellness-technologie, ruilt de vaste stek in Hasselt voor een andere zichtlocatie aan de Grote Ring. De nieuwe zaak herbergt tevens een toonzaal voor Gervi Outdoor, het gamma met tuin- en terrasartikelen.

Gervi is een familiebedrijf dat doorheen de jaren uitgegroeid is tot een grote speler op de markt van jacuzzi’s, infraroodcabines, sauna’s, zwemspa’s en nog veel meer. Marjolein Nijs zag het succes van de onderneming van haar ouders, en stapte uiteindelijk mee in het verhaal. Als jongere generatie is haar oog gericht op de toekomst, en die ligt volgens haar in meer in het creëren van beleving.

“Om dit te kunnen verwezelijken is er meer toonzaaloppervlakte nodig, zodat klanten op grotere schaal kunnen proeven van alles wat Gervi te bieden heeft”, aldus Marjolein. “Vandaar de switch van onze locatie in Hasselt naar een ander pand, iets verderop. Bovendien komt er in de nieuwe Hasseltse winkel een outdoorgedeelte, met artikelen voor tuin en terras. Dat is meteen de tweede Gervi Outdoor-showroom in België.”