Spar Colruyt Group Lier Foto: RR

Spar Lier heropent donderdag als Spar Colruyt Group

LIER - De SPAR-winkel op de Eeuwfeestlaan 74 in Lier heropent op donderdag 17 november als een Spar Colruyt Group-winkel. Naast vers is er ook aandacht voor lokaal.

De winkel werd in april overgenomen door Steven Stouten en Tim Anthonis. De winkel was toe aan een grondige opknapbeurt. Tussen 13 oktober en 16 november kreeg hij daarom een totale make-over. Zowel de gevel als het interieur werden flink onder handen genomen. Zo werd er gewerkt met lagere meubels om een opener gevoel te creëren en geeft de afwerking met hout de winkel een extra warm en huiselijk effect.

“Bij een nieuw concept hoort een nieuwe indeling met een uitgebreider assortiment. In onze nieuwe winkel komen de klanten binnen in de bakkerijafdeling, om dan langs de kaas en charcuterie naar de groente- en fruit-, beenhouwerij- en traiteurafdelingen te gaan. Dit volgt eigenlijk het verloop van de dag waarbij je ook begint met het ontbijt, daarna de lunch en uiteindelijk het diner”, legt zaakvoerder Tim Anthonis uit.

“Kwaliteit en versheid staan voorop. Ze voorzien we in een groot aanbod aan traiteur- en vleesspecialiteiten en bieden we bovendien dagvers brood van de warme bakker en ter plaatse versneden kaas en charcuterie aan. En met de feestdagen in zicht vind je bij ons typische en lekkere eindejaarspecialiteiten”, zegt medezaakvoerder Steven Stouten.

“Natuurlijk is er naast vers ook aandacht voor duurzaam en lokaal. In Spar Lier bieden we al verschillende biologische producten aan. Ook op het vlak van lokale streekproducten zetten we onze zoektocht continu verder. Je kunt alvast rekenen op enkele lokale biertjes alsook verse rijstpap en ijs van uit de buurt”, aldus Tim Anthonis.

Om de eerste boodschappen te kunnen doen in de vernieuwde winkel, is het wachten tot 17 november, maar klanten zijn alvast welkom op woensdag 16 november van 18 tot 21u voor een openingsreceptie. Zo kun je de winkel verkennen terwijl je geniet van een pakje friet met stoofvlees en een drankje.