Stragier Foto Vennoten voor mailing

Advocatenkantoor Lamote Stragier gaat van twee naar 5 vennoten

KORTRIJK - Het nog jonge Kortrijkse advocatenkantoor Lamote Stragier, wel bekend in bedrijfsmiddens, trekt het aantal vennoten op van twee naar vijf. Een logisch gevolg van de snelle groei. De oprichters Bram Stragier en Stijn Lamote hebben intern plaats voorzien voor veelbelovend jong talent die de voorbije jaren ook al hun strepen verdienden.    

Drie nieuwe vennoten zorgen voor versterking naast de oprichters Bram Stragier en Stijn Lamote. De nieuwkomers zijn Steve Bonte, Jelle Derammelaere en Arne Hanssens. “Het gaat hier om interne doorgroeiers die al jarenlang hun strepen binnen het kantoor hebben verdiend, conform onze filosofie van bij de start”, aldus Bram Stragier. “En dat specifiek in de drie pijlers van het kantoor zoals ze ook in het logo verschijnen: fiscaliteit (Arne Hanssens), ondernemingsrecht (Jelle Derammelaere) en overnames (Steve Bonte).

Met een kantoor van 20 mensen, waaronder 5 vennoten, en enkele zeer specifieke expertises (fiscaliteit en overnames), neemt het Kortrijkse kantoor steeds nadrukkelijker een sterke positie in het West-Vlaamse advocatenlandschap. Bram Stragier en Stijn Lamote leerde elkaar kennen tijdens hun rechtenstudies (eerste aan de Kulak, later Leuven) en stonden in 2018 samen aan de doopvont van hun kantoor dat ‘legal as a service‘ poneert als een axioma bij de doelgroep (bedrijven).