Afbeelding2

Overnemer gezocht voor café De Kroeg op de Groenplaats

ANTWERPEN - Café De Kroeg op de Groenplaats is over te nemen. Voor zaakvoerster Michèle Dupont is het leven als cafébazin moeilijk te combineren met haar twee kindjes. “Maar ik wil het ook niet zomaar aan iemand verkopen”, zegt ze. “Het moet iemand zijn die het met hart en ziel doet, zoals ik dat altijd heb gedaan.”

Michèle Dupont, zaakvoerster van café De Kroeg op de Groenplaats heeft de knoop doorgehakt. Ze zegt het horecaleven vaarwel om meer thuis te zijn voor en met haar kinderen. Ze neemt daarbij afscheid van haar café, dat ze na het overlijden van haar vader in 2019 overnam.

“Het is zeker geen eenvoudige beslissing geweest”, vertelt Michèle. “Het is een toffe zaak die goed draait en waar ik altijd goed mijn kost heb verdiend. Ik heb het lang kunnen combineren met mijn twee kindjes, maar als alleenstaande moeder wordt dat steeds moeilijker. Ik wil meer tijd maken voor hen en dat gaat niet met De Kroeg.”

Toplocatie

Daarom zoekt Michèle een overnemer voor haar café, in het hart van de stad. Binnen zijn er 49 zitplaatsen. Het terras van 40m² is volledig overdekt en verwarmd. “En op een toplocatie”, zegt Michèle. “Maar ik wil het ook niet zomaar aan eender wie verkopen. Het moet wel iemand zijn die het met hart en ziel doet, zoals ik het al die jaren heb gedaan.

Wie interesse heeft kan Michèle contacteren. Haar gegevens zijn terug te vinden op de Facebookpagina ‘Kroeg-Antwerp’.