Eerste editie Wood Expo Kempen was een succes

HERENTALS - Kempa Products en Rogiers sloegen de handen in elkaar voor een vernieuwde versie van hun gezamenlijke opendeurdagen. Ze kozen voor een kleine, gezellige huisbeurs in samenwerking met acht partners in de houtsector. De eerste editie van Wood Expo Kempen was een feit.

De machinebouwers van Rogiers en de schrijnwerkers van Kempa blikken terug op een succesvol evenement. “We werden aangenaam verrast door de talrijke opkomst van vakmannen uit de houtindustrie en interieurbouw.”

350 bedrijven en meer dan duizend bezoekers namen een blik achter de schermen van Kempa, ontdekten de machines van Rogiers en maakten kennis met de producten en diensten van de deelnemende partners. “De leidden de bezoekers langs de deelnemende standhouders, waaronder de slijpdiensten van Leitz, Woud-You en Soethoudt. Ook platenfabrikant Witon, houthandel Yepp en specialist in schuurmaterialen Grits namen deel. De de toonzaal van Rogiers vond je naast het meubelbeslag van Van Opstal ook de onderhoudsproducten van Promanté.

“We hebben de bezoekers laten kennismaken met onze Kempense gastvrijheid en kijken uit naar een volgende editie”, zegt marketing manager Florence Van den Putte.