QBUS wordt CLVR

Nieuwe vennoten, nieuwe naam voor Q-Bus

Het Lummense Q-Bus Architectenbureau heeft het geweer van schouder veranderd. Voortaan gaan ze door het leven als CLVR, lees: clever. Een rebranding na meer dan 30 jaar, die het gevolg is van de toetreding van 2 nieuwe vennoten. "De focus ligt nu meer op de expertise van ons team", aldus de ondernemers-eigenaars van CLVR.

“Na meer dan dertig jaar Q-BUS Architectenbureau was het tijd om een nieuwe stap te zetten in ons verhaal”, zegt
senior-vennoot Dirk Driesmans. “De rebranding naar de naam CLVR vormt het sluitstuk van de vernieuwingen die we dit jaar hebben doorgevoerd in ons bureau. Zo verwelkomden mede-vennoot Luc Nizet en ikzelf een half jaar geleden Kevin Coeymans en Marijn Degerickx als nieuwe partners. Het doel: verder groeien, kwalitatieve ontwerpen creëren met oog voor innovatie, en langdurige samenwerkingen op poten zetten met collega’s, opdrachtgevers en bouwpartners.”

De naam CLVR is voor het B2B-architectenbureau niet uit de lucht gegrepen. “CLVR is een afgeleide van het woord clever, wat slim of knap betekent”, weet Marijn Degerickx. “Met deze naam willen we de twee facetten uitlichten die voor ons cruciaal zijn in goede architectuur: een slim, doordacht ontwerp dat er ook nog eens knap uitziet. Die balans proberen we met ons team nauwgezet te bewaken.”

Dus: Q-Bus is dood, lang leve CLVR!