Dave Koopmans and team kopie

Koopmans haalt Esten naar Corda

Net Group, een IT-huis uit Estland, heeft een nieuw kantoor geopend in Hasselt. Dat de Managing Partner en Director van Net Group de Limburger Dave Koopmans is, verklaart de keuze om vanuit deze regio de markt in de Benelux te gaan benaderen.

Net Group doet aan adviesverlening en software-ontwikkeling vanuit de Estse hoofdstad Tallinn. Hun toepassingen zijn gericht op de digitalisering van bedrijven en overheidsinstellingen. Technologie voor spraakherkenning, chatbots, machine learning, artificiële intelligentie,… het zit allemaal in hun gamma.

Om nu ook in deze contreien voet aan de grond te krijgen, is gekozen voor de opening van een eigen kantoor. De keuze viel op de Corda Campus in Hasselt, van waar de klanten in heel België, Nederland en Luxemburg zullen benaderd worden.

Als teamleider wordt een beroep gedaan op Dave Koopmans, een Limburger die jarenlang de wereld rondreisde om bedrijven te helpen met de continue verbetering van hun efficiëntie, processen en eenvoud in operaties. Hij wordt bijgestaan door Davy Bijnens uit Oudsbergen, een ervaren business developer die de sector kent.

Vanuit het nieuwe kantoor in Hasselt wil Net Group de groeikansen in België, Nederland en Luxemburg benutten. Geen toeval, want volgens de onderneming zijn dat net de 3 landen waar zowel de publieke als de private sector de bereidheid hebben om dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Er mogen dus nog flink wat aanwervingen worden verwacht om het Benelux-kantoor gestalte te geven.