mundo rico genk

Koppel kookt pannen van dak in Genk

Mundo Rico is de naam van nieuw een culinair atelier, dat onlangs de deuren heeft geopend in Genk. De zaakvoerders Simona en Marc verhuisden vorig jaar naar Limburg en vonden in Genk een oude bakkerij die ze ombouwden tot werkruimte. Je kunt er onder meer terecht voor kookworshops, teambuildings en weldra toegevoegd aan de lijst: verjaardagsfeestjes.

“Naast de kookworkshops en teambuildings, verkopen we op maandag take-away”, vertelt Simona, die samen met haar man Marc de zaken bereddert. “De gerechten zijn geïnspireerd door de wereldreizen die we al samen gemaakt hebben. In totaal zijn Marc en ik zijn al in 53 landen geweest en telkens brengen we nieuwe ideeën en recepten mee naar huis om zelf uit te proberen.” Het duo gaat ook koken op locatie, zowel in bedrijven als privé bij mensen thuis.

Mundo Rico is te huur als vergaderzaal voor bedrijven, en wordt weldra opengesteld om kinderfeestjes te kunnen organiseren. “Noem het gerust een Kinderkookacademie”, aldus nog Simona. En er zijn nog meer plannen. Zo wordt het voormalige magazijn verbouwd tot een B&B…

Het nieuwe bedrijf zoekt momenteel een stagiair (m/v) om het team te komen versterken.