BergHOFF BE – PIET – Groepsbeeld 008 kopie

Wat hebben we geleerd? Ten eerste: ze zijn van Berghoff…

Een set van hoogwaardige kookpotten en pannen die onder de naam Piet by Berghoff de deur uitvliegen: dat mag u vanaf eind november verwachten in a shop near you... De Limburgse verdeler van keukenmateriaal Berghoff is hiervoor een samenwerking aangegaan met tv-kok Piet Huysentruyt, die weldra de Vlaamse wegen zal afschuimen voor een nieuw seizoen van SOS Piet.

Een collectie, zo heet de verzameling van de Berghoff-benodigdheden die in de markt zal gezet worden met de signatuur van tv-kok Piet Huysentruyt. Het gaat om kookpotten en pannen in verschillende formaten en functies. De gekende sterrenchef gaat ermee op pad in SOS Piet, het programma waarin hij hulpbehoevende amateurkoks thuis uit de nood gaat helpen.

Hilde Rutten, Managing Director van Berghoff Belgium, is blij met de exclusieve distributie-overeenkomst. “Net als Piet, die een hele generatie heeft warm gemaakt om zelf in de keuken aan de slag te gaan, willen ook wij met onze producten de beginnende én ervaren hobbykok liefde voor het vak bijbrengen. Piet by Berghoff is dan ook een ultieme match.”

De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf eind november.