Joke-en-Geert-Kerremans

Kerremans komt van Laakdal naar Lummen

Kerremans Technics, een bedrijf dat sanitair- en HVAC-werken uitvoert, gaat zich vestigen in het voormalige pand van Kempower Motorsport in Lummen. Kerremans heeft 20 mensen op de loonlijst en is tot dusver actief in Laakdal, waar hun gebouw veel te klein was geworden door de sterke groei.

De Klaverbladstraat in Lummen is de toekomstige nieuwe uitvalsbasis van Kerremans Technics. Zaakvoerder Geert Kerremans, die samen met zijn dochter Joke het bedrijf runt, laat er momenteel een gebouw realiseren van 1.600 m² kantoor- en magazijnruimte.

“Het afgebroken voorste deel vervangen we door een nieuwbouw met 2 verdiepingen”, legt Geert Kerremans uit. “Dat is goed voor 400 m² aan kantoorruimte. De rest van het gebouw krijgt een stevige opsmukbeurt. Achteraan installeren we ons magazijn van 1.200 m².”

De verhuizing naar een groter pand is een noodzakelijke schakel in het groeitraject van het bedrijf dat zich profileert door zijn technische expertise. “Sinds onze start in 2019 zijn we gegroeid van 3 naar 20 teamleden”, vertelt de zaakvoerder. “Een gevolg van de talrijke HVAC-projecten die we mogen uitvoeren voor overheid, utiliteitsbouw, collectieve woongelegenheden en industrie. Onze omvang is te groot om in Laakdal te blijven. Met de verdere groeiplannen die we voor ogen hebben, in zowel de provincies Antwerpen, Limburg als Vlaams-Brabant, is de nieuwe uitvalsbasis in Lummen noodzakelijk.”