carrefour

Vernieuwde Carrefour Express heropent iets verderop in groter pand

TIENEN - Goed nieuws voor de klanten van de Carrefour Express van de Nieuwstraat van Tienen. Woensdag heropende de winkel net iets verderop in een grotere en nog aantrekkelijkere winkel.

De vernieuwde winkel is twee keer zo groot als de vorige en kan dus een breder assortiment aan producten aanbieden. Ook aan een lokaal aanbod van streekproducten ontbreekt het niet. “De buurtwinkel zal de vaste klanten, scholieren van de nabijgelegen school en de bezoekers van de drukke winkelstraat stellig bekoren en dat alle dagen doorlopend van 6 tot 20 uur, behalve op dinsdag”, zegt franchisepartner Christophe Bollen.

Deze Express draagt ook zijn steentje bij in de strijd tegen voedselverspilling. Carrefour Express Tienen werkt immers met de app Too Good to Go. Dit betekent dat de klant hier niet-verkochte dagverse producten tegen sluitingstijd aan een verminderde prijs kan verkrijgen. Zo kan je voor een prijsje genieten van nog perfect eetbare producten die anders in de vuilnisbak zouden terechtkomen. Er volgt ook nog een actie. De klant zal nog tot vlak voor de kerstperiode kunnen genieten van de bevroren prijzencampagne waarbij honderd producten gedurende honderd dagen aan dezelfde prijs aangeboden worden.