Eind 2022 opent Clos St. Denis de deuren als vijfde eventlocatie van de familie Gommers en hun bedrijf Kachet. Daarmee eindigt de intensieve inspanning om de ooit zo gracieuze omkadering en geroemde gastronomische keuken van Clos St. Denis te vertalen naar een hedendaagse locatie voor exclusieve feesten en bedrijfsevents. Na een jaar van intensief renoveren is de metamorfose bijna afgerond. Vanaf vandaag zijn potentiële bruidskoppels, geïnteresseerde bedrijven en eventplanners al welkom op de site om als eersten het nieuwe Domein Clos St.Denis te ontdekken.
Dat het aanbod top zal zijn, bewijst de keuze voor De Mijlpaal als culinaire partner. Jan Menten en An Penxten hebben al vele jaren een Michelinster tegen de gevel hangen, en gaan nu, als extra opdracht, het kwaliteitsniveau bij Clos St.Denis bewaken. Naast het ontwikkelen van de recepturen en culinaire arrangementen zullen zij nauwlettend toezien op een verfijnde uitvoering in de keuken. Het doel is om de gasten minstens dezelfde ervaring te bieden als toen het restaurant onder leiding stond van tweesterrenchef Christian Denis.
Het grote boek met reserveringen is intussen geopend. “Voor 2023 zijn we op al onze andere locaties al zo goed als volgeboekt”, zegt Nele Gommers, CEO van Kachet. “Deze nieuwe eventlocatie opent dus op het perfecte moment en voegt weer een totaal andere sfeerbeleving toe aan ons aanbod.”