Afbeelding3 Hanne realiseert haar droom met de opening van Violet. Foto RR

Starter van de week: Violet by Hanne brengt handgemaakte geschenken van creatieve ondernemers bij elkaar

LINT - Met de opening van haar pop-up concept store Violet by Hanne aan de Duffelsesteenweg in Lint maakt Hanne Adriaenssens haar droom waar. “In de geschenkenwinkel breng ik twaalf kleine creatieve ondernemers samen”, vertelt Hanne.

Twee jaar geleden begon Hanne met het ontwerpen en maken van wenskaarten. “Ik creëer verrassende wenskaarten en werk ze soms af met toffe quotes. Ik gebruik voornamelijk waterverf voor mijn handgemaakte wenskaarten die voor alle gelegenheden bruikbaar zijn. Ook posters voor bijvoorbeeld kinderkamers ontwerp ik met veel plezier. Ze zijn te koop via mijn webshop Hannedlettering”, vertelt Hanne die in het onderwijs staat.

 

Hanne leeft zich creatief uit. Foto RR

Tijdens het maken van de wenskaarten bleef ze dromen van een pop-up store waar bezoekers kennis maken met haar werk. “Vanaf dinsdag is deze droom realiteit met de opening, van 10 tot 20 uur, van mijn concept pop-up store Violet by Hanne. Die gaat voor een jaar van start en als het lukt, kan ik verder zien.”

Twaalf ondernemers

Violet wordt een echte geschenkenwinkel want Hanne sprak andere kleine ondernemers aan die ook van een shop droomden. “Op die manier breng ik twaalf creatieve ondernemers samen die hun zelfgemaakte producten in Violet kunnen aanbieden.”

Naast Hannedlettering maken de klanten kennis met Knuffeldinge, Babiche jewellery, Bloem kaboem, Brittshandmadestuff, Creative Floor, Flor en Florentine, Knytte, Make it cosy by Manon, Pawsome dogshop, Très bie(n), Tree to tale en Zoppa.

“Nu de winkel in orde is, ga ik met Hannedlettering terug beginnen met het aanbieden van workshops. Violet is er de ideale locatie voor. Creatieve ondernemers die zich willen aansluiten bij Violet mogen zich trouwens ook melden.”

Violet by Hanne